Agenda At-a Glance

SUNDAY, MAY 6

PRE-CONFERENCE

12:00 pm – 8:00 pm | Nursing Summit on Environmental Health (Day 1) | Executive Conference Room 2 

MONDAY, MAY 7

PRE-CONFERENCE (cont.)

8:00 am – 12:00 pm | Nursing Summit on Environmental Health (Day 2)  |  Executive Conference Room 2 

11:00 am – 12:45 pm | Climate Resilience Networking Lunch  |  Grande Ballroom A

MAIN CONFERENCE

1:00 pm – 2:30 pm | Opening Plenary  |  Grande Ballroom BC

3:30 pm – 4:45 pm | Education Sessions A (75 minutes) | Meeting Rooms

TUESDAY, MAY 8

8:00 am – 10:00 am | Expo and Breakfast  |  Pavilion

10:15 am – 11:30 am | Education Sessions B (75 minutes)  |  Meeting Rooms

11:30 am – 1:30 pm | Expo and Lunch  |  Pavilion

1:45 pm – 2:45 pm | Education Sessions C (60 minutes)  |  Meeting Rooms

3:00 pm – 4:00 pm | Education Sessions D (60 minutes)  |  Meeting Rooms

4:00 pm – 5:30 pm | Expo and Reception  |  Pavilion

6:00 pm – 7:00 pm | Harvest for Change Reception  |  Shoreline

7:00 pm – 8:30 pm | Harvest for Change Dinner  |  Harbor’s Edge Restaurant

WEDNESDAY, MAY 9

7:30 am – 9:00 am | Expo and Breakfast  |  Pavilion

9:15 am – 10:30 am | Education Sessions E (75 minutes)  |  Meeting Rooms

10:45 am – 11:45 am | Education Sessions F (60 minutes)  |  Meeting Rooms

11:45 am – 1:15 pm | Final Expo and Lunch  |  Pavilion

1:30 pm – 3:00 pm | Closing Plenary Session  |  Grande Ballroom BC

5:30 pm – 6:30 pm | Practice Greenhealth Environmental Excellence Awards Gala Reception (tickets required)  |  Grande Foyer

6:30 pm – 8:30 pm  | Practice Greenhealth Environmental Excellence Awards Gala (tickets required)  |  Grande Ballroom BC

8:30 pm – 10:30 pm | Gala After-Party (tickets required)  |  Nautilus 3-5